Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden * Vanaf €85 gratis verzending
0595 49 19 83

Kinderopvang

Kinderopvang
Steeds meer ouders willen dat hun baby buiten slaapt. Het heeft vele voordelen voor de slaapkwaliteit en de weerstand van de kleine. Ouders kiezen daarom bewust voor een kinderopvang met buitenbedjes. Ze zien het zelfs als een belangrijke voorwaarde.

Waarom onze buitenbedjes?
Buitenbedjes zijn de ideale manier om kleine kinderen veilig buiten te laten slapen. In de buitenlucht slapen kindjes meestal langer en dieper. Hierdoor rusten ze beter uit en hebben ze de rest van tijd ook meer energie. In onze bedden liggen de kinderen veilig en vertrouwd, waardoor u ze ook met een gerust hart buiten kunt laten slapen.

Buitenbedjes van Lutje Potje
Lutje Potje is gespecialiseerd in buitenbedjes voor kinderopvang en kinderdagverblijven. Elk bed wordt geleverd met duidelijke instructies voor gebruik en onderhoud. Ook wordt er standaard een bijpassend matras meegeleverd. En zijn nog veel meer voordelen:

 • Geschikt voor 0 tot 4 jaar
  De buitenbedjes zijn gemaakt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. We leveren zowel enkel- als duoslapers. De duoslapers zijn erg gewild bij locaties die wat minder ruimte hebben of waar men de bedden vaker wil verplaatsen. Bekijk alle voordelen van onze buitenbedjes.
  Elk type bed heeft zijn eigen voor- en nadelen. Twijfelt u over het juiste model? Laat u vrijblijvend adviseren door een van onze adviseurs.
 • Gecertificeerd voor kinderopvang
  Sinds 2016 mag een kinderopvang alleen nog gebruikmaken van goedgekeurde bedden en boxen. Daarom zijn de buitenbedjes van Lutje Potje zó ontworpen dat ze aan de meest recente voorwaarden voldoen. Lees meer over onze materialen en certificering.
 • Goed distributienetwerk
  Onze bedden staan bij veel locaties in heel Nederland. Hierdoor kunnen we goedkoop transporteren. Daarnaast hebben we van alle modellen bedden op voorraad. Dit betekent dat u niet lang hoeft te wachten tot de bedden bij u op locatie staan. Kom meer te weten over vervoer en kosten.

Ervaring van kinderdagverblijf de Poppenzolder
“Wij hebben al jaren slaaphuisjes van Lutje Potje en zijn heel erg tevreden. De kinderen slapen altijd heel goed buiten. Wij zijn bijzonder tevreden over de service van de mensen van Lutje Potje. Ons hoge slaaphuisje kon niet door de voordeur en toen heeft de medewerker het onderstel van het huisje via een ladder over een dakje heen getild. Echt super!” Bekijk andere ervaringen.

Buitenbedje huren?
Wilt u een of meerdere buitenbedjes huren? Vul het contactformulier in, stuur een e-mail naar info@lutjepotje.nl of bel naar 0595 49 19 83 en vraag naar de mogelijkheden.
Bij huur van onze buitenbedden kunnen wij in overleg uw oude buitenbedden afvoeren. Vraag hiernaar bij uw reservering. Ook kunnen wij in overleg ander oud meubilair afvoeren.