Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden * Vanaf €85 gratis verzending
0595 49 19 83

Particulieren

Particulieren
Steeds meer kinderopvangen hebben buitenbedjes. De frisse lucht is goed voor de slaapkwaliteit en de weerstand van de kindjes. Heeft u een babyhuisje gezien bij de kinderopvang en wilt u er ook een voor thuis? Dat is geen enkel probleem! Als particulier kunt u een professioneel babyhuisje bij ons huren.

De voordelen van huren
Door een bedje bij ons te huren verzekert u zich van een veilig en goed onderhouden bed. U heeft er geen extra werk van en u hoeft niet zelf aan de slag met hout en verf. Doordat we geen minimale huurperiode hanteren zit u nergens aan vast en wordt het bedje gewoon weer opgehaald als uw kindje er niet meer in slaapt. Dan kunt u de ruimte waar het bedje stond weer voor iets anders gebruiken.

Huren is dus een duurzame en kwalitatieve oplossing om uw kindje buiten te laten slapen. U betaalt per maand en kunt opzeggen wanneer u wilt.

Uitstekende kwaliteit
De babyhuisjes van Lutje Potje zijn van uitstekende kwaliteit. Ze voldoen aan alle wettelijke kwaliteits- en veiligheidseisen. Hierdoor weet u zeker dat uw kindje veilig buiten slaapt. Meer informatie hierover vindt u bij ‘kwaliteit en certificering’.

Babyhuisje reserveren?
Wilt u een Lutje Potje huren? Vraag een reservering aan via het contactformulier, stuur een mail naar info@lutjepotje.nl of bel naar 0595 49 19 83. Geef tijdens het reserveren aan wanneer u het bedje nodig heeft, dan zorgen wij dat er op dat moment een bedje beschikbaar is.