Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden * Vanaf €85 gratis verzending
0595 49 19 83

Over Lutje Potje

Lutje Potje is de eerste en oudste buitenbeddenspecialist van Nederland. In 1997 verhuurden we de eerste bedden aan particulieren. Al snel kregen we veel aanvragen van kinderdagverblijven uit heel het land. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professioneel bedrijf, dat gelooft in persoonlijk contact en korte lijnen.

Onze kernwaarden
We vinden het belangrijk om een goede service te bieden, oplossingsgericht te denken en milieubewust te werken. Door processen te optimaliseren en verspilling te minimaliseren, zetten we een duurzaam product op de markt waar we zeer trots op zijn.

Sociaal Betrokken Ondernemer 2019
We zetten ons graag maatschappelijk in voor onze gemeenschap. Dat doen we in samenwerking met, onder andere, gemeente Het Hogeland. Zo bieden we re-integratieplekken en maatwerktrajecten aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij kunnen hun weg richting de arbeidsmarkt opnieuw vinden en gaan de toekomst sterker tegemoet. Dit heeft ons de titel Sociaal Betrokken Ondernemer 2019 van de gemeente Het Hogeland opgeleverd. Ook daar zijn wij erg trots op.