Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden * Vanaf €85 gratis verzending
0595 49 19 83

Waarom huren

Waarom huren
Bij Lutje Potje kunt u babybedjes huren in plaats van kopen. Dat heeft veel voordelen, zowel voor de veiligheid als voor de portemonnee. Hieronder staan de belangrijkste voordelen:

  • Geen hoge aanschafkosten maar een lage, maandelijkse prijs
  • Bedje voldoet altijd aan de nieuwste veiligheidsvoorschriften, ook bij wetswijzigingen
  • Flexibel huurcontract wat maandelijks opzegbaar is
  • Betaling van de huurperiode vindt achteraf plaats
  • Lage kosten door eigen vervoersdienst
  • Wij zijn verantwoordelijk voor uw onderhoud en reparaties

Waarom niet kopen?
Het klinkt logisch om een babyhuisje te kopen, u bent dan immers eigenaar van het product. Maar dit kan op den duur veel duurder zijn dan huren. Waarom? Als het product het hele jaar buiten staat, kan er een hoop mee gebeuren. Denk aan hout wat gaat rotten, schimmelvorming door vocht, slotjes die kapotgaan of gaas dat roestig wordt. Vaak is zulke schade te wijten aan onwetendheid en geen tot beperkt onderhoud. Maar denk ook aan schade door vandalisme of storm. Het repareren of vervangen van de slecht geworden onderdelen is vaak duur.

Ten tweede verloopt het certificaat als er zelf aan het bedje wordt geknutseld. Als de wet gewijzigd wordt, past de leverancier de bedden niet aan. Een duur aangeschaft bed mag dan ineens niet meer gebruikt worden van de inspectie. Dat is natuurlijk zonde.

Als u een bedje bij ons huurt, behoren deze problemen tot het verleden. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor onderhoud en certificering. Mocht er iets zijn met een van de bedden, dan proberen we het zo spoedig mogelijk op te lossen. Wij vinden het natuurlijk erg belangrijk dat u tevreden bent!

Babyhuisje (zelf) maken
Sommige mensen denken: zo’n babyhuisje zelf maken? Dat moet lukken! Ze gaan enthousiast aan de slag, maar komen er al gauw achter dat het een heel karwei is. Dat niet alleen: je moet er veel verstand van hebben. Welke materialen moet je gebruiken, hoe groot mag het zijn, hoe maak je het stabiel? Een veilig huisje is niet zomaar gemaakt. Het is vakmanschap. Het is dus goedkoper, veiliger en duurzamer om een babyhuisje te huren.

Babyhuisje nodig?
Wilt u een Lutje Potje huren? Reserveer uw buitenbedje(s) via mail@lutjepotje.nl of 0595 49 19 83.