Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden * Vanaf €85 gratis verzending
0595 49 19 83

Referenties

U vindt hieronder ervaringen van huurders met ons product.

Mocht u zelf een reactie willen geven met betrekking tot ons bedrijf dan kan dat via ons mailadres.

 

Ook wij zijn heel tevreden over de buitenbedjes van Lutje Potje. Veel kinderen slapen er heerlijk in. We hadden er in het begin 2 maar al snel bleek dat dat er te weinig waren. Inmiddels staan er 3 lage en 3 hoge in onze tuin. Sommige ouders waren in het begin een beetje sceptisch, maar nu ze er aan gewend zijn, zijn ze er ook laaiend enthousiast over. Er zijn veel kinderen die buiten in slaap vallen op het geluid van kwetterende vogeltjes en ruisende blaadjes van de bomen, hoe rustgevend zijn deze geluiden!
De service is ook altijd goed! We hopen nog heel lang gebruik te maken van Lutje Potje’s bedjes!

Kinderdagverblijf Kakelbont, Haarlem 

 

poppenzolder_01_0

Wij hebben al jaren slaaphuisjes van Lutjepotje en zijn heel erg tevreden. De kinderen slapen altijd heel goed buiten. Wij zijn bijzonder tevreden over de service van de mensen van Lutjepotje. Ons hoge slaaphuisje kon niet door de voordeur en toen heeft de medewerker het onderstel van het huisje via een ladder over een dakje heen getild. Echt super!

Kinderdagverblijf de Poppenzolder, Utrecht – Kieke Wiggers

 

tuimelaarInmiddels maken we al bijna 10 jaar gebruik van jullie buitenbedjes. We zijn gestart met twee bedjes en inmiddels hebben we er al vier in gebruik! Dat zegt genoeg denk ik. Het is altijd weer puzzelen wie van de kinderen aan de beurt is om buiten te kunnen slapen, omdat ze het allemaal heerlijk vinden. Er zijn zelfs kinderen die binnen niet willen slapen en buiten binnen een paar tellen zijn vertrokken. De bedjes zien er altijd prima uit en het werkt rustgevend dat ze ieder jaar omgeruild worden voor onderhoud. Het contact met de mensen van jullie bedrijf is prettig, goed afspraken mee te maken en prima service.

Kinderdagverblijf de TUimelaar – Astrid van Dooren

 

 

kinderen-kijken-en-voeren-dieren-lange-weiAlweer 10 jaar maken wij gebruik van de buitenslaaphuisjes van Lutje Potje! Vroeger gebruikten we kinderwagens om kinderen buiten te kunnen laten slapen. Deze werden door de GGD afgekeurd. De huisjes van Lutje Potje zijn volledig gecertificeerde extra slaapplaatsjes, waar kinderen apart van andere kinderen in de frisse lucht optimaal tot rust kunnen komen. Natuurlijk waren er in het begin twijfels, maar toen we merkten dat kinderen buiten vaak langer slapen dan binnen en kinderen met eczeem erg veel baat hadden bij het slapen in de buitenlucht, waren we om. Ouders geven we de keuze of hun kind buiten slaapt of niet, maar tegenwoordig moeten we vaak kijken of er nog plaats is in de buitenslaaphuisjes, want ze zijn erg populair! Jaarlijks worden de huisjes omgewisseld in verband met onderhoud. Heel fijn dat we dit niet zelf hoeven te doen. De huisjes zien er altijd netjes uit en alles werkt naar behoren. De huisjes lijken kwalitatief beter dan een huisje dat we een aantal jaar geleden van een andere leverancier hebben aangeschaft. In de afgelopen 10 jaar heb ik het familiebedrijf Lutje Potje ervaren als een bedrijf dat betrokken is bij haar klanten en het product. Het is prettig samenwerken!

Kinderdagverblijf De Lange Wei, Vethuizen – Esther Splithof

 

 

Laat uw ervaring achter