Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden * Vanaf €85 gratis verzending
0595 49 19 83

Kosten en vervoer

Kosten en vervoer
Als u bij Lutje Potje huurt, weet u waar u financieel gezien aan toe bent. Geen hoge investering vooraf, maar een vast laag maandbedrag. Lutje Potje kan in heel Nederland en België leveren. Door de vele locaties die we bezoeken, zijn we regelmatig bij u in de buurt. En dankzij onze eigen transportdienst houden we de kosten laag. Vraag naar de vervoerskosten voor uw regio, via het contactformulier of via info@lutjepotje.nl.

Huurkosten
We hanteren een vast, laag maandbedrag voor de huur. Dit is inclusief onderhoud en een matras. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

  • Een laag bed kost de eerste maand €40 en daarna €17.50 per maand
  • Een verhoogd bed kost we de eerste maand €40 en daarna €20,- per maand
  • Een duoslaper kost de eerste maand €65 en daarna €40 per maand

Borg en onderhoud
Per bed vragen we een borg van €100, die we aan het einde van de huurperiode terugstorten of verrekenen. Schade door vandalisme, storm of verkeerd gebruik kunnen we niet vergoeden. In de praktijk zien we weinig gevallen van dergelijk schades, maar soms komt het wel voor. Doordat we deze schade niet doorberekenen in onze huurprijzen, betaalt u niet voor de kosten die iemand anders maakt.

Flexibel abonnement
Elk huurcontract is maandelijks opzegbaar. Daarnaast kunt u het naar eigen wens aanpassen. Heeft u na verloop van tijd extra bedden nodig? Of wilt u een bed inleveren? Geen enkel probleem! In overleg is heel veel mogelijk. We zijn erg flexibel en proberen altijd met u mee te denken.

De betaling
De betaling vindt achteraf plaats. Na vier maanden ontvangt u een nota met een overzicht van uw huurkosten. De huurperiode wordt gerekend in volle maanden en gaat in vanaf de eerste dag van verhuur. Let op: voor particuliere huurders gelden andere voorwaarden.

Bezorgservice
Elk bed wordt volledig gemonteerd geleverd en door gekwalificeerde personen geplaatst. In overleg met de klant, wordt het bed op de meest geschikte plek gezet. Daarna kan het bed vrijwel meteen gebruikt worden!

Locatietoeslag
Belangrijk om te weten: wij bezorgen op elke, goed bereikbare plaats. Heeft uw locatie trappen, op- en afgangen of andere obstructies? Gelieve dit voor de levering aan te geven. Het kan zijn dat er een meerprijs in rekening wordt gebracht. Dit wordt altijd vooraf gecommuniceerd.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat we via een buitenhek leveren. Indien dit niet het geval is, horen wij dit graag van tevoren.

Meer informatie nodig?
Wilt u meer weten over kosten en vervoer, zoals de bezorgkosten? Vul het contactformulier in, stuur een e-mail naar info@lutjepotje.nl of bel naar 0595 49 19 83.