Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden * Vanaf €100 gratis verzending
0595 49 19 83

Kinderopvang

Onze babyhuisjes of buitenbedjes zijn gecertificeerd door het Keurmerkinstituut en voldoen aan het Eisenpakket kinderbedden en boxen  EP149 versie 4 (NEN-EN 716-1, 2013). Deze versie is getest op langdurige weersbestendigheid, dus voor buitengebruik. Onze bedjes zijn geschikt voor de professionele kinderopvang.

De babyhuisjes zijn gemaakt van massief hout en kwalitatief hoogwaardig plaatmateriaal. Het door ons gebruikte hout heeft het FSC keurmerk, wat betekent dat het afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

De bedjes zijn op voorraad aanwezig en kunnen in overleg geleverd worden. Door combinatie mogelijkheid van inmiddels vele adressen kunnen wij bezorgen tegen lage kosten.

Bij huur van onze buitenbedjes kunnen wij in overleg uw oude buitenbedjes afvoeren. Vraag hiernaar bij uw reservering. Ook kunnen wij in overleg ander oud meubilair afvoeren. 

 

Gebruik van onze babyhuisjes:

  • Babyhuisjes kunnen naar wens worden geleverd in lage of aangepaste hoge versie. Ieder met hun specifieke voordelen. Ze zijn hierdoor geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Beide bedjes zijn voorzien van een certificaat.
  •  De bedjes zijn afgewerkt met kindvriendelijke verf in warmtewerend wit en ongedierte afstotende blauwe kleuraccenten.
  • De babyhuisjes kunnen, ook bij niet-gebruik, behalve bij extreme weersomstandigheden (bijvoorbeeld storm), buiten blijven staan.

Gebruik van een afdekhoes wordt sterk afgeraden omdat dit ongezonde (vaak niet opgemerkte) schimmelgroei kan bevorderen aan binnen- en buitenkant van het babyhuisje!

  • De aanbevolen matrasmaat is 67.5 x 95 x 8 cm. Bij de babyhuisjes wordt apart een stevige, vlakke matras (67.5 x 95 x 6 cm) met een ademende hoes geleverd, die vierzijdig klem in het bedje past. Indien gewenst kunnen we een matras van 8 cm leveren.
  • De bedjes worden geleverd met duidelijke instructies voor gebruik en onderhoud en kunnen eenvoudig in de risico analyse van het kinderdagverblijf mee worden genomen.

Bij ons kunt u tevens bijpassende slaapartikelen aanschaffen waardoor het babyhuisje gedurende het hele jaar optimaal gebruikt kan worden (zie Slaapartikelen).